Ana Sayfa
Duyurular
Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı İle Gençlik Haftası

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası

Cumhuriyetimizin ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin tarih bilinci, milli ruh ve şuur kazanmalarını, toplumla bütünleşmelerini, çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere aktif olarak katılmalarını sağlamak amacıyla, her yıl Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanmaktadır.
Her yıl Gençlik Haftası kapsamında yapılan kutlamaların yanısıra, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ilimiz kutlama programlarından olan İl Salon Programı etkinliği 19 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir.
Bu doğrultuda Spor Branşları, Halk Oyunları, Modern Dans, Müzik, Şiir, Resim, Sergi vb... temsili yeterlilik gösterebilecek alanlarda; öğrencileri kapsamında ilimizi ortaokul, lise ve üniversite temsil etmek üzere görev almak isteyen gençlerin sorumlu antrenör/öğretmen/akademisyen eşliğinde 15 Mart 2024 tarihine kadar Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Faaliyetleri birimine başvurmaları, temsil hazırlık gruplarının belirlenmesi ve anılan tarihte görevlendirilmeleri önem arz etmektedir.