2021-2022 Öğretim Yılı Yaz Dönemi Staj Güncelleme

2021-2022 ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİ STAJ GÜNCELLEME

2021-2022 Yaz Döneminde staj yapacak öğrencilerin aşağıdaki duyuruyu dikkatle okuması rica olunur.

Fakülte web sitesinden daha önce yayınlanan duyurudaki staj kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Staj Uygulama Esaslarını bilmek staj yapacak her öğrencinin kendi sorumluluğundadır.

- Staj başvurusu için 3 adet Uygulamalı Eğitim Kabul Formu (ıslak imzalı ve kaşeli), 1 adet İşsizlik Fonu Devlet Katkısı Formu (ıslak imzalı ve kaşeli) ve 1 adet nüfus cüzdanı fotokopisi teslim edilmelidir.
- 27.05.2022 Cuma günü staj evraklarının komisyona teslimi için son gündür. Uygulamalı Eğitim Kabul Formu bu tarihe kadar en az bir adet ıslak imzalı ve kaşeli olarak teslim edilmelidir.
- 1 adet Uygulamalı Eğitim Kabul Formu teslim eden öğrencilerin diğer 2 formu ıslak imzalı ve kaşeli olarak en geç 10.06.2022 tarihine kadar staj komisyonuna teslim etmesi gerekmektedir. (06.06.2022 tarihinde staja başlayacak öğrenciler eksik belgeleri 03.06.2022 tarihine kadar teslim etmeli.)

Dikkat edilecek hususlar:

- Sat tarihlerini belirlerken hafta sonları ve resmi tatil günlerine dikkat ediniz. (08.07.2022 Cuma günü -arife günü- staj yapabilirsiniz.)
- Staj bitiş tarihininiz staj yaptığınız 20. Gündür, farklı bir tarih belirtmeyiniz.
- Yapacağınız staj türüne göre ders kodu ve adını doğru yazınız.
- Uygulamalı Eğitim Kabul Formunda bulunan firma bilgileri kısmını eksiksiz doldurunuz.
- İşsizlik Fonu Formunda sadece seçtiğiniz alanı doldurunuz. (Kamu kurum ve kuruluşlarında staj yapacakların bu belgeyi teslim etmesine gerek yoktur.)
- Cumartesi günü çalışacak öğrencilerin staj yapacakları kurumdan resmi onaylı belge almaları gerekmektedir.